v17 29/4

Vi har haft Nationella prov. Vi fick skriva faktatexter. Men nu har alla gjort klart N-proven.

Nu håller vi på med subtraktion i uppstelning. Det har varit kämpigt men vi klarade det. Vi har också jobbat med stenåldern. De har varit roligt vi har lärt oss väldigt mycket. Vi har sett mycket filmer om stenåldern.

Vi har också haft underhållning i aulan tillsammans med alla3:or. Några har trollat och några har dansat och sjungit. Det var också en teater.

Och nästa alla  har blivit klar med en spindellkudde som vi jobbar med på syslöjden.

Anton och Felix skrev

Här kommer också några ord från mej. Som sagt vi är klara med N- proven. Klassen har varit jätte duktiga på att ta ansvar för att proven ska kunnat genomföras på ett bra sätt vad gäller att få lugn och ro för var och en så att man kan göra det så bra som möjligt. Tisdag 10/5 ska vi lärare samrätta en del av proven. Efter det kommer jag att ha utvecklingssamtal med föräldrar och elever där N- proven blir en viktig del. Jag återkommer med tider.

På torsdag och fredag är det skolledigt. Det blir ingen ny läxa denna vecka.

De som sålt Majblommor får redovisa det för mej denna vecka.

Hälsningar Christina

Translate »