vecka 11

Hej alla föräldrar den här veckan har vi påbörjat nationella prov i matte👓.

Vi ska ha 7 olika prov  i matte dom närmsta veckorna. Det kommer bli klurit med alla prov. Vi har använt mycket verktyg på träslöjden. På gympan har vi fått göra sexornas hinderbana. Vi kom fram till vi skulle ha mer hörselkåpor till klassen på klassrådet. I dag (fredag) ska vi gå på musik föreställning i aulan. Vi ska okså ha klassens lektion. På klassens lektion leker vi lekar. Ett exempel kurragömma, yoga eller hela havet stormar.

👹👹😱😱🍢🍩

Axel B och Elias skrev den här veckan.

Här kommer lite mer ifrån ”fröken

Jag vill tala om att vi ju också ska ha nationella prov i svenska. Men det blir då matten är avslutad. Terminens utvecklingssamtal kommer att bli då allt detta med nationella proven är avslutade, i slutet av maj månad.

På skärtorsdag 24/3 tänkte vi 3:or ha lite påskfirande. Barnen får gärna ta med ett eget ”litet fika”. Naturligtvis är påskkärringar/gubbar välkomna den dagen. Och sen är det påsklov från fredag och veckan därpå.

Hälsningar Christina

Translate »